foto

Anthony Redman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Manson Girls
2014 Line of Sight (TV film)
Vítejte v New Yorku
2011 4:44 The Last Day on Earth
2008 30 a půl metru
2006 Věřte mi
2003 Full-Court Miracle (TV film)
Lyon's Den, The (TV film)
2001 Na plný pecky
Room 101
Srub u jezera 2 (TV film)
Walking Shadow (TV film)
2000 Moje matka je špion! (TV film)
Posedlý (TV film)
Tajemství městečka Springvillu (TV film)
1999 Čas lásky
1998 Lovci mozků
1997 The Blackout
1996 Vrána: Město andělů
1994 Street Fighter: Poslední boj
1993 Hazardní hra
Lupiči těl
1992 Poručík
1991 Highlander 2 - Síla kouzla
Implantáty
Život pod psa
1990 Král New Yorku
Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1989 Cat Chaser
Comeback, The (TV film)
1988 V zajetí kanibalů
1987 Čínská dívka
1986 Hoříci oceán (TV film)
Thompson's Last Run (TV film)
1985 Red Heat
Zvedený (TV film)
1984 Best Kept Secrets (TV film)
Seduction of Gina, The (TV film)
Strach v New Yorku
1983 Legs (TV film)
Osamělý vlk McQuade
1982 Tajemný cizinec (TV film)
1981 Malá, menší, ještě menší
Oko za oko
1980 Boy Who Drank Too Much, The (TV film)
1979 Amateur Night at the Dixie Bar and Grill (TV film)
Fast Charlie... the Moonbeam Rider
1977 Hromy a blesky

TV seriály

2016 Falling Water (TV seriál)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2006 Bratrství (TV seriál)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1977 Quark (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Hazardní hra
1990 Král New Yorku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace