foto

Anthony Redman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Manson Girls
2014 Line of Sight (TV film)
Vítejte v New Yorku
2011 4:44 The Last Day on Earth
2008 30 a půl metru
2006 Věřte mi
2003 Full-Court Miracle (TV film)
The Lyon's Den (TV film)
2001 Na plný pecky
Room 101
Srub u jezera 2 (TV film)
Walking Shadow (TV film)
2000 Moje matka je špion! (TV film)
Posedlost (TV film)
Tajemství městečka Springvillu (TV film)
1999 Čas lásky
1998 Lovci mozků
1997 The Blackout
1996 Vrána: Město andělů
1994 Street Fighter: Poslední boj
1993 Lupiči těl
Nebezpečná hra
1992 Poručík
1991 Highlander 2 - Síla kouzla
Implantáty
Život pod psa
1990 Král New Yorku
Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1989 Cat Chaser
Návrat (TV film)
1988 V zajetí kanibalů
1987 Čínská dívka
1986 Hoříci oceán (TV film)
Thompsonův poslední útěk (TV film)
1985 Red Heat
Zvedený (TV film)
1984 Best Kept Secrets (TV film)
Seduction of Gina, The (TV film)
Strach v New Yorku
1983 Legs (TV film)
Osamělý vlk McQuade
1982 Tajemný cizinec (TV film)
1981 Malá, menší, ještě menší
Oko za oko
1980 Boy Who Drank Too Much, The (TV film)
1979 Amateur Night at the Dixie Bar and Grill (TV film)
Fast Charlie... the Moonbeam Rider
1977 Hromy a blesky

TV seriály

2016 Falling Water (TV seriál)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
2008 Bratrství (TV seriál)
Birnam Wood Comes to Dunsinane (S03E08)
The Chimes at Midnight (S03E06)
The Course of True Love Never Did Run Smooth (S03E04)
další epizody (4)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Bratrství (TV seriál)
Things Have Changed 1:7-8 (S02E10)
Shelter from the Storm 1:1-2 (S02E08)
True Love Tends to Forget 1:1-4 (S02E06)
další epizody (5)
2006 Bratrství (TV seriál)
Vivekchaudamani: 51 (S01E10)
Genesis 27:39 (S01E07)
Matthew 5:6 (S01E04)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1977 Quark (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
1976 Kojak (TV seriál)
Opožděná spravedlnost (S03E23)
Absolutní nevinnost (S03E22)
Zbytečná smrt (S03E20)
další epizody (5)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky