foto

Karl Graboshas

  • nar. Montreal, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bon Cop Bad Cop 2
Goon: Last of the Enforcers
2016 Barva vítězství
2015 Muž na laně
2013 Meetings with a Young Poet
2011 Goon
Netvor

TV seriály

2017 Bellevue (TV seriál)
Hello Little Light (E04)
Roadside Picnic (TV seriál)
2014 The Lottery (TV seriál)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
2005 Canadian Case Files (TV seriál)
2004 Delta State (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2014 Podvodníci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace