foto

James Lorinz

  • nar. 22.5.1964 (54 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Přeměna
2015 Laugh Killer Laugh
Most špiónů
2003 God Has a Rap Sheet
Sweet Life, The
2000 Red Lipstick
Swirlee
1996 Last Big Thing, The
1995 Closer to Home
Smolaři
1994 Mafie a já
1993 Pan Báječný
RoboCop 3
1990 Frankensteinka
Král New Yorku
Vražedné sekundy
1989 Poslední útěk do Brooklynu
1987 Špína z ulice

TV seriály

2016 Aféra (TV seriál)
304 (S03E04)
Vzpomínky (TV seriál)
Paranoid Android (S04E13)
2000 Titus (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 U nás na radnici (TV seriál)
You Take the Kids (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Swirlee
1994 Mafie a já

Režijní filmografie

Filmy

2000 Swirlee

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace