foto

Andy Breckman

  • nar. 3.3.1955 (65 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Uncle Nigel (TV film)
2001 Milionový závod
1998 Tourist Trap (TV film)
1996 Seržant Bilko
1994 I.Q.
1991 Pravá totožnost
1988 Arthur 2: S ledem
Hot to Trot
Zkus se přestěhovat

TV seriály

2018 Dobrej polda (TV seriál)
Who Framed the Good Cop? (E01)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a konec 2/2 (S08E16)
Pan Monk a konec 1/2 (S08E15)
Pan Monk a kouzelník (S07E15)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk kupuje dům (S07E01)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a jeho fanynka (S06E01)
Pan Monk má přítele (S05E11)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a stávka popelářů (S05E02)
Pan Monk členem poroty (S04E16)
Pan Monk u zubaře (S04E15)
další epizody (8)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a tajný Santa (S04E09)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
Pan Monk jde na svatbu (S04E07)
další epizody (16)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk začal brát léky (S03E09)
Pan Monk a televizní soutěž (S03E08)
Pan Monk a zaměstnanec měsíce (S03E07)
další epizody (16)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dvanáctý muž (S02E09)
Pan Monk se střetne s playboyem (S02E08)
Pan Monk a spící podezřelý (S02E07)
další epizody (9)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a letadlo (S01E12)
Pan Monk a rusovlasý cizinec (S01E11)
Pan Monk a zemětřesení (S01E10)
další epizody (12)
2000 TV Funhouse (TV seriál)

TV pořady

1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Dobrej polda (TV seriál)
Who Cut Mrs. Ackroyd in Half? (E10)
Why Kill a Busboy? (E09)
Will Cora Get Married? (E08)
další epizody (10)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a konec 2/2 (S08E16)
Pan Monk a konec 1/2 (S08E15)
Pan Monk a policejní odznak (S08E14)
další epizody (23)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zázrak (S07E09)
Pan Monk je zhypnotizován (S07E08)
Pan Monk řeší stý případ (S07E07)
další epizody (15)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a muž, který postřelil Santa Clause (S06E10)
Pan Monk nemůže v noci spát (S06E09)
Pan Monk a nesprávný člověk (S06E08)
další epizody (16)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malomocný muž (S05E10)
Pan Monk se setkává s otcem (S05E09)
Pan Monk jde na rockový koncert (S05E08)
další epizody (10)

TV pořady

2019 The Misery Index (TV pořad)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky