foto

Françoise Yip

  • nar. 4.9.1972 (48 let)
    New Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Deadly Lessons (TV film)
He Loves You Not (TV film)
Má nejoblíbenější svatba (TV film)
Všechno úplně všechno
2016 Signed, Sealed, Delivered: From the Heart (TV film)
2014 Jak překazit svatbu (TV film)
Konečně zazvonilo: Příběh za scénou (TV film)
2013 Zaprášená tajemství (TV film)
2011 Adopce smrti (TV film)
2010 Král bojovníků
2009 Motherland
2008 Dim Sum Funeral
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
2005 Dohoda
Mimo zákon
Sám v temnotě
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
Blade: Trinity
2002 The New Beachcombers (TV film)
2001 Lunch with Charles
Mindstorm
Přísaha
V pavoučí síti (TV film)
Řez diamantem
2000 Romeo musí zemřít
Special Delivery (TV film)
1998 Future Sport (TV film)
1997 Ni ge mie ye chang
1996 Kuang ye san qian xiang
Meng bo
Wan huo
Yun cai wu fu xing
Černá maska
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Nie lian
Rachot v Bronxu

TV seriály

2020 Řád (TV seriál)
Nový světový řád, část druhá (S02E10)
Nový světový řád, část první (S02E09)
Jarní nákaza, část druhá (S02E08)
další epizody (8)
2019 Řád (TV seriál)
Závěrečná zkouška: 2. díl (S01E10)
Závěrečná zkouška: 1. díl (S01E09)
Neoznámeno: 1. část (S01E07)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Ztracené duše (S03E11)
2018 Take Two (TV seriál)
Death Becomes Him (E05)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Familia ante omnia (S03E09)
Procházka v temnotě (S03E08)
Sůl v ráně (S03E07)
2017 Ice (TV seriál)
Facet (S01E06)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Donner (S01E08)
No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
Městečko Pines (TV seriál)
Walcott Prep (S02E09)
Pass Judgment (S02E08)
Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
2015 Proof (TV seriál)
St. Luke's (E07)
Ties That Bind (TV seriál)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #92: Don't Do the Crime If You Can't Do the Time (S01E12)
Mistresses (TV seriál)
Unreliable Witnesses (S03E09)
Arrow (TV seriál)
Tohle je tvůj meč (S03E22)
Pád (S03E20)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Pokrevní linie (S03E18)
Svatyně (TV seriál)
Vzpoura (S04E02)
Temná budoucnost (S03E20)
Kocovina (S03E12)
2010 Caprica (TV seriál)
Gravedancing (E04)
Rebirth (E02)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Andromeda (TV seriál)
One More Day's Light (S05E19)
2004 Mrtvá zóna (TV seriál)
Speak Now (S03E08)
Smallville (TV seriál)
Volání z budoucnosti (S03E16)
Zmrtvýchvstání (S03E15)
Posedlost (S03E14)
další epizody (4)
2003 Jeremiah (TV seriál)
The Face in the Mirror (S02E12)
Voices in the Dark (S02E07)
Smallville (TV seriál)
Fénix (S03E02)
2002 Flatland (TV seriál)
2001 Wolf Lake (TV seriál)
Andromeda (TV seriál)
Home Fires (S02E08)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
These Arms of Mine (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Innocents (S03E01)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)