foto

Françoise Yip

  • nar. 4.9.1972 (44 let)
    New Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Všechno úplně všechno
2016 Signed, Sealed, Delivered: From the Heart (TV film)
2014 Jak překazit svatbu (TV film)
The Unauthorized Saved by the Bell Story (TV film)
2013 Garage Sale Mystery (TV film)
2010 Král bojovníků
2009 Motherland
2008 Dim Sum Funeral
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
2005 Dohoda
Mimo zákon
Sám v temnotě
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
Blade: Trinity
2002 New Beachcombers, The (TV film)
2001 Lunch with Charles
Mindstorm
Přísaha
Řez diamantem
V pavoučí síti (TV film)
2000 Romeo musí zemřít
Special Delivery (TV film)
1998 Future Sport (TV film)
1997 Ni ge mie ye chang
1996 Černá maska
Kuang ye san qian xiang
Meng bo
Wan huo
Yun cai wu fu xing
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Nie lian
Rachot v Bronxu

TV seriály

2016 Městečko Pines (TV seriál)
Walcott Prep (S02E09)
Pass Judgment (S02E08)
No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
Travelers (TV seriál)
Donner (E08)
2015 Arrow (TV seriál)
Tohle je tvůj meč (S03E22)
Pád (S03E20)
Ties That Bind (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
2002 Flatland (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
These Arms of Mine (TV seriál)
1998 Milénium (TV seriál)
The Innocents (S03E01)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace