foto

Tim Galvin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Zelená kniha
2013 Komorník
Trooper (TV film)
2010 Skrýš
2009 The Mighty Macs
2007 Za hranicí strachu
2005 Tajemná vražda
2003 Poslední tanec
2001 Gentleman's Game, A
1999 Čtvrté patro
1997 Labyrint lží

TV seriály

2017 Bloodline (TV seriál)
Part 33 (S03E10)
Part 32 (S03E09)
Part 31 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 23 (S02E10)
Part 22 (S02E09)
Part 21 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Zúčtování (S03E15)
Živý nebo mrtvý (S03E14)
Prostá výměna (S03E13)
další epizody (15)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Odpusť (S02E15)
Ticho (S02E14)
Sklizeň (S02E13)
další epizody (15)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace