Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnes v noci nevěř nikomu! Když Nora Timmer (Jolene Blalock) zabije ve své posteli jednoho chlápka, udá se v sebeobraně, dříve než vyjdou najevo podivné okolnosti jejího vyprávění. Cole, okresní prokurátor musí záhadu vyřešit před svítáním, nebo bude vtažen do jejich sítí. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Je to tak na pomedzí medzi 3 a 4. Samotný film má spád, ale dopláca až na príliš veľkú prekombinovanosť, ktorá je logicky nevieryhodná a pokiaľ divák nedáva dobrý pozor, zrazu zistí, že sa stráca (čo sa však môže stať aj keď pozor dáva). LL Cool J hrá svoj štandard, Ray Liotta patrí do takéhoto typu filmov, Blalock mňa osobne nezaujala a ostatní sú už len do počtu. S lepším režisérom to mohol byť vysoko nadpriemerný thriller, ale aj tak ide o relatívne príjemné prekvapenie. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Stačí, ak sa scenáristi trošku posnažia a môže z toho vzniknúť aj takéto príjemné prekvapenie. Hlavne, že si uvedomili, že aj keď v závere pekelným zvratom nechýba šťava a sú fajne premyslené, je dôležité zaujať aj cestou k nim. Len to nebyť aj napriek pomerne krátkej stopáže mierne rozvlečené. Všetko je ale pekne vyatmosferované a aj Liotta ukazuje, že ešte stále drží prvú líniu. 75%. ()

Reklama

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

No tak já vám nevím ... Pere se to. Na jednu stranu bych tomu byla ochotna dát až čtyři hvězdičky - koneckonců sešít dohromady takový příběh a nenechat diváka se ztratit bez potřeby prozrazovat samotnou podstatu, to je fuška. Bude to jeden z hůře ocenitelných filmů snad už jen pro neznámého Wayna Beache, který se moc nepředvedl. Horší to se mnou bude v objektivitě. Jak někde vidím Liottův obličej, obracím oči v sloup. Bohužel. No a dejte tomu pak těch hvězd víc jak tři (které i tak musím obhajovat sama před sebou). Ovšem příběh vás zatahá za rukáv rukou umatlanou od zmrzliny a řekne "Hele, koukej!" a prstem namíří doprostřed monitoru. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Advokata a zaroven kandidata na post starosty Forda (slusne hrajici Ray Liotta) stavi do pretezke pozice skutecnost, ze jeho ambiciozni asistentka a tez tajna milenka Nora tvrdi, ze zabila muze, ktery se ji pokusel znasilnit, v sebeobrane. Veci se zkomplikuji ve chvili, kdyz na stanici prichazi kamarad zemreleho vypovidajici pravy opak toho, co rekla Nora. Aby toho nebylo malo, vsechny indicie vedou Forda k sefovi gangu, ktereho se snazi polapit uz nejaky ten patek. Prumerne zahrane, ale bohuzel neohrabane a ledabyle vylozene drama, kterych bylo a bude mnoho. 60% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Paráda šaráda! Nenápadný film prakticky neznámého režiséra a scénáristy Wayne Beacha, leč s výborně vystavěnou story a scénářem, který si přeci jen nakonec ku škodě celkového vyznění trošku sám zdevalvoval režijní prací - leč na to, že je to debut (!)... Ovšem ti, co mají rádi zapeklité zápletky ve stylu "Obvyklí podezřelí", vychutnají si tenhle >slow< thriller s >burn< zápalem... ;-) Navíc herecké kreace jsou na žánr velmi příjemně uměřené a v rolích uvěřitelné, přičemž Jolene Blalock - ač není žádnou typickou hw hwězdou - v roli chameleonské Nory je prostě skvělá a nádherná... Resumé: Tři a půl hvězdičky za film zaslouženě - a pro tu neotřelou a přirozenou krásu J.B. (v roli ;-) zaokrouhleno bez výhrad nahoru... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama