foto

Džunkiči Orimoto

  • nar. 9.2.1927 (93 let)
    prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Buranku 13
2016 Ija na onna
Kúdžin
Omiyasan SP 2016 2 (TV film)
2014 0,5 ML
Monooki no Piano
2013 Píseň krtka: Tajný agent Reiji
2012 Saigo Kara Nibanme no Koi 2012 Aki (TV film)
2011 Shin Jidan Koshonin Ura File (TV film)
2009 The Harimaya Bridge
2008 Kizumomo.
Ofukuro sensei no yûbari shinryô nikki (TV film)
Wataši wa kai ni naritai
2007 Hokušin naname ni sasu tokoro
Lemon no koro
Zou no Hanako (TV film)
2006 Futó fukucu
Kaidan šin mimibukuro: Nobuhiko-san
2005 Akai reikjúša 20: Či no činkonka (TV film)
Futatsu no Sokoku (TV film)
Hotaru no haka (TV film)
2003 Closer to Home
Ushinawareta Yakusoku (TV film)
ホーム・スイートホーム2/日傘の来た道
2002 Mori no gakko
Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
1997 Hocho mushoku
1996 Mijazawa Kendži: Sono ai
1995 Sayonara Nippon!
1993 Curibaka nišši 6
1990 Pod severnym sijanijem
1989 Yume no matsuri
Yuwakusha
1986 Jistá smrt
Panenky z Shogunova harému
Tabidži: Mura de ičiban no kubicuri no ki
1985 Meitantei Kindaiči Kósuke Series 4: Kiri no sansó (TV film)
Mishima: A Life in Four Chapters
1984 Appassionato
Návrat Godzilly
Yudono-sanroku noroi mura
1982 Velká japonská válka
1981 Nihon no acui hibi: Bósacu – Šimojama džiken
Seishun grafiti: Sunîkâ burûsu
Stanice
1980 Gobančó júgiriró
1979 Mó hozue wa cukanai
Šúra no tabišite (TV film)
1978 Akódžó danzecu
Inubue
Zpráva z vesmíru
1977 Hokuriku dairi sensó
Nihon no džingi
Shin joshuu sasori: Tokushu-bô X
Čikuzanova osamělá pouť
1976 Šin Džingi naki tatakai: Kumičó saigo no hi
1974 Džingi naki tatakai: Kankecuhen
Karafuto 1945 Summer: Hjósecu no mon
Waga miči
1972 Moji mlčenliví přátelé
1971 En to iu onna
Kaoyaku
1968 Sukurappu šúdan
1967 Gjangu no teió
1966 Ičiman sanzennin no jógiša
Kiba okaminosuke
Kiba Ókaminosuke: Džigoku giri
Tange Sazen: Hien iaigiri
Šówa saidai no kaojaku
Šówa zankjóden: Karadžiši botan
1965 Kamo
1964 Deka
Kwaidan
Robó no iši
Sanbiki no samurai
Úkladná vražda
1963 Gang tai G-men: Šúdan kinko jaburi
Kizudarake no futekimono
Parenban kišú sakusen
Rikugun zangjaku monogatari
Tokubetsu kidô sôsatai
Tokubetsu kidô sôsatai: Tokyo eki ni harikome
1962 Gang tai G-men
Tókjó untouchable
Wakamonotači no joru to hiru
1961 Hadakakko
Kiri to kage
1960 Dangan taišó
Otoko nara jattemiro
Sugata naki bórjoku
Ózora no muhómono
1959 Džigoku no soko made cukiau ze
Futó no nawabari
Giwaku no joru
Kemono no tóru miči
Lidský úděl 1.: Čistá láska
Subarašiki musumetači
Yûsei ôji
1958 Hadaka no taijó
1957 Příběh čisté lásky
1956 Anata kaimasu
Poslední soumrak
1955 Chibusa yo eien nare
Kao no nai otoko
1954 Hi no hate
1953 Kumo nagaruru hate ni
1952 Jamabiko gakkó

TV seriály

2016 Kamogawa šokudó (TV seriál)
Suizokukan Garu (TV seriál)
2015 5 nin no Džunko (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Manmakoto ~ Asanosuke Saiteichou (TV seriál)
2014 Cui no sumika (TV seriál)
Joru no sensei (TV seriál)
N no Tame ni (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
Zoku. Saigo Kara Nibanme no Koi (TV seriál)
2013 Namonaki Doku (TV seriál)
Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
2012 Irodori himura (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Saigo kara nibanme no koi (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
2011 Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
Kôkôsei resutoran (TV seriál)
Quilt no Ie (TV seriál)
Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
2008 Kaze no gâden (TV seriál)
Kódo burú (TV seriál)
Pandora (TV seriál)
Rookies (TV seriál)
2007 Kyoto Chiken no Onna 4 (TV seriál)
Shigeshôshi (TV seriál)
2006 Izumo no Okuni (TV seriál)
Ns`あおい (TV seriál)
2004 Suna no utsuwa (TV seriál)
Wakaba (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 Wataši o rjokan ni curetette (TV seriál)
2000 Hachobori Seven (TV seriál)
1999 3nen Bgumi Kinpači-sensei (TV seriál)
Cukai! Sanbiki no goinkjo (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
1994 Kono jo no hate (TV seriál)
1993 Homura tatsu (TV seriál)
1986 Inoči (TV seriál)
1981 Himicu no Deka-čan (TV seriál)
1980 Tennó no rjóriban (TV seriál)
1977 Aniki (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1973 Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál)
1971 Tennó no seiki (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ikitai Tasuketai (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky