foto

Jon Bass

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Svatební radosti
Sword of Trust
2018 Dog Days
2017 All Nighter
Pobřežní hlídka
Velká hra
2016 Loving
2015 Jane Wants a Boyfriend
Ratter

TV seriály

2020 Outmatched (TV seriál)
Pilot (E01)
Nebe s.r.o. (TV seriál)
Moving Out, Part 2 (S02E10)
Moving Out, Part 1 (S02E09)
First Date (S02E08)
další epizody (10)
2019 Nebe s.r.o. (TV seriál)
1 Hour (S01E07)
1 Day (S01E06)
3 Days (S01E05)
další epizody (7)
Neurotica. (TV seriál)
Stumptown (TV seriál)
Forget It Dex, It's Stumptown. (S01E01)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Kapitola devátá (S06E09)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Protože jsem škorpion, kurva, tak proto (S04E02)
2014 Girls (TV seriál)
Jedináček (S03E05)
Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
Oh Shenandoah (S03E05)
2011 Next Time on Lonny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky