foto

Teddy Wilson

  • nar. 10.12.1943
    New York City, New York, USA
  • zem. 21.7.1991 (47 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Věc cti
1992 Tulák
1991 Fond Little Memory, A
Život pod psa
1990 Kokain
Ryzí riziko
1989 Behind God's Back
Lehký dotek (TV film)
Sladké ptáče mládí (TV film)
1987 Maid to Order
1986 Pořádný průšvih
Takový je život
Velké problémy
Škola letušek
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
Junior
Malice in Wonderland (TV film)
1984 Weekend Pass
1982 The Ambush Murders (TV film)
1981 Oklahoma City Dolls, The (TV film)
1980 Carny
Loose Shoes
Lovec
1979 Rendezvous Hotel (TV film)
1978 Run for the Roses
1977 The Greatest
1976 Gang Wars
Love Boat, The (TV film)
The River Niger
1975 Medical Story (TV film)
1974 Black Eye
Newman's Law
1973 Cleopatra Jones
1972 Come Back, Charleston Blue
1970 Bavlna v Harlemu

TV seriály

1990 Křídla (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Fitting Punishment (S02E12)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Annie McGuire (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
The Munsters Today (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
You Can't Take It with You (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Redd Foxx Show, The (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 13 Queens Boulevard (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Sanford Arms (TV seriál)
1976 Good Heavens (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Generál za úsvitu (S03E01)
1973 Furst Family of Washington, The (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Roll Out (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace