foto

Bruton Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 All-Star Weekend
2019 Windows on the World
2014 Dear White People
2012 Home Run Showdown
2011 Podraz
S.W.A.T.: Pod palbou
2009 Dragonball: Evoluce
Sněhová nadílka
2008 Dům na špatné adrese
Slunovrat
2007 Zkouška z dospělosti
2006 Stay Alive
2003 Underworld
2002 Play'd: A Hip Hop Story (TV film)

TV seriály

2019 Bigger (TV seriál)
2018 The Bobby Brown Story (TV seriál)
Quantico (TV seriál)
The Conscience Code (S03E01)
2017 The New Edition Story (TV seriál)
Dice (TV seriál)
The Trial (S02E07)
No Bullsh*t (S02E03)
Big Fan (S02E02)
další epizody (4)
2016 Greenleaf (TV seriál)
Pochod k moři (S01E10)
Zničená cesta (S01E09)
Celá kniha (S01E08)
další epizody (10)
2015 Scream (TV seriál)
Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Because We're Legion (S01E10)
Take My Picture by the Pool (S01E09)
Hard Out Here for a Pimp (S01E08)
další epizody (10)
Maron (TV seriál)
Spiral (S03E13)
Cold Turkey (S03E12)
Steel Johnson (S03E11)
další epizody (12)
2014 Maron (TV seriál)
Desert Road Trip (S02E13)
The Joke (S02E12)
White Truck (S02E11)
další epizody (13)
2013 Farmed and Dangerous (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Mexican Angel (S01E10)
Projections (S01E09)
Jen Moves to L.A. (S01E08)
další epizody (10)
The Hustle (TV seriál)
2012 Blue (TV seriál)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)

TV pořady

2016 Gary Gulman: It's About Time (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky