foto

Bruton Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Windows on the World
2014 Dear White People
2012 Home Run Showdown
2011 Podraz
S.W.A.T.: Pod palbou
2009 Dragonball: Evoluce
Sněhová nadílka
2008 Dům na špatné adrese
Slunovrat
2007 Zkouška z dospělosti
2006 Stay Alive
2003 Underworld
2002 Play'd: A Hip Hop Story (TV film)

TV seriály

2018 The Bobby Brown Story (TV seriál)
Quantico (TV seriál)
The Conscience Code (S03E01)
2017 The New Edition Story (TV seriál)
Dice (TV seriál)
The Trial (S02E07)
No Bullsh*t (S02E03)
Big Fan (S02E02)
další epizody (4)
2016 Greenleaf (TV seriál)
March to the Sea (S01E10)
The Broken Road (S01E09)
The Whole Book (S01E08)
další epizody (10)
2015 Scream (TV seriál)
Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
2013 Farmed and Dangerous (TV seriál)
Maron (TV seriál)
The Hustle (TV seriál)
2012 Blue (TV seriál)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace