foto

Norman Garwood

  • nar. 1947
    Birmingham, West Midlands, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2012 Piráti!
2006 Základní instinkt 2
2004 Zakletá Ella
Život a smrt Petera Sellerse
2002 Rollerball
1999 Past
1998 Nebezpečná krása
Ztraceni ve vesmíru
1995 Ostrov hrdlořezů
1994 Jsme jenom lidi
1991 Hook
1990 Misery nechce zemřít
1989 Glory
1987 Princezna Nevěsta
1986 Link
1985 Brazil
Shadey
Water
1983 Bullshot
Red Monarch (TV film)

TV seriály

1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
1974 Moody and Pegg (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Never Mind the Quality, Feel the Width (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace