foto

Thierry Rouden

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Meurtres à Tahiti (TV film)
2014 Ce soir je vais tuer l'assassin de mon fils (TV film)
Prêt à tout
2013 Crime d'État (TV film)
2010 Chateaubriand (TV film)
Exmanželka za odměnu
2007 Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
Pavillon noir
2006 Beau masque (TV film)
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
2004 Je serai toujours près de toi (TV film)
2003 Jean Moulin, une affaire française (TV film)
Une femme si parfaite (TV film)
2001 Salut la vie (TV film)
2000 Petite absente, La (TV film)
1998 Une sirène dans la nuit (TV film)
1997 Docteur Chance
Quand j'étais p'tit (TV film)
1992 Taupes-niveaux, Les (TV film)
1986 Bonheur a encore frappé, Le

TV seriály

2020 De Gaulle, l'éclat et le secret (TV seriál)
Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2019 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2016 La Main du mal (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Une chance de trop (TV seriál)
2014 Jusqu'au dernier (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Doc Martin (TV seriál)
Un corbeau et des baffes (S03E07)
L'inconnu de Port-Garrec (S03E05)
L'amour dans l'oeuf (S03E01)
2010 Marion Mazzano (TV seriál)
Příliš brzy (TV seriál)
Vive les grandes vacances! (S01E03)
2009 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Křehké duše (S18E01)
2008 Policajti (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Únos (S17E04)
2006 David Nolande (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Kauza prokurátor (S15E05)
Nebezpečné schůzky (S15E03)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Bez pardonu (S13E05)
Soukromá aféra (S13E04)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt klenotníka (S12E05)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Nejdelší noc (S10E02)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Jeannina smrt (S09E07)
Dávná láska (S09E05)
1999 Žena v taláru (TV seriál)

Dokumentární

1999 Balkan Baroque

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky