foto

Lech Ordon

  • nar. 24.11.1928
    Poznaň, Polsko
  • zem. 21.10.2017 (88 let)
    Warsaw, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Noc plná zázraků
2010 Śluby panieńskie
2009 Poslední akce
2006 Szatan z siódmej klasy
2000 Odwrócona góra albo film pod strasznym tytułem
1995 Awantura o Basie
1994 Navrátilec (TV film)
1990 Janka (TV film)
1987 Jedenaste przykazanie (TV film)
Misja specjalna
1986 C.k. dezertéři
1985 Milosc z listy przebojów
Schimmelreiter, Der (TV film)
1984 Akademie pana Kaňky
Sobol a panna
1983 Léta dvacátá, léta třicátá
1981 Milosc ci wszystko wybaczy
Wielka majówka
1979 Racławice. 1794
Skradziona kolekcja
1978 Hallo Szpicbródka, czyli ostatni wystep Króla Kasiarzy
Haló, Kozí bradko!
1974 Gniazdo
Janosik
Swiety Mikolaj pilnie poszukiwany (TV film)
1973 Niebieskie jak Morze Czarne
Sedláci
1971 Modré pondělí
1970 Jak jsem rozpoutal druhou světovou válku
Romantikové
1969 Wniebowstapienie
1968 Slepy tor (TV film)
Weekend z dziewczyna
1967 Westerplatte
1966 Kdo by cokoliv věděl
1964 Ženich z Austrálie
1960 Muž se psem
1957 Szkice weglem
1956 Warszawska syrena
1954 Autobus odjezdza 6.20
Trudna milosc
1953 Domek z karet
Věc k vyřízení
1952 Chopinovo mládí

TV seriály

1998 Siedlisko (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)
1987 Śmieciarz (TV seriál)
1982 Jan Serce (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1978 Rodina Lešniewských (TV seriál)
Ve znamení orla (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)
1973 Un grand amour de Balzac (TV seriál)
1971 Pan Autíčko a templáři (TV seriál)
1970 Doktor Ewa (TV seriál)
Kolumbowie (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Přísně tajné (E03)
1967 Niewiarygodne przygody Marka Piegusa (TV seriál)
1965 Podziemny front (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky