foto

Brett Matthews

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Bionicle 3: Pavučina stínů
2004 Riddick: Temná hrozba

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
It's Been a Hell of a Ride (S08E14)
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
An Eternity of Misery (S08E04)
Requiem for a Dream (S07E21)
Moonlight on the Bayou (S07E14)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me (S07E08)
I'd Leave My Happy Home for You (S06E20)
Prayer for the Dying (S06E12)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
The World Has Turned and Left Me Here (S06E05)
Rescue Me (S05E17)
The Devil Inside (S05E12)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Dead Man on Campus (S05E08)
For Whom the Bell Tolls (S05E04)
After School Special (S04E10)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
The Five (S04E04)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
And Then There Were None (S06E16)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Caged Heat (S06E10)
Live Free or Twihard (S06E05)
2003 Firefly (TV seriál)
Srdce ze zlata (E13)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace