foto

Karl Held

  • nar. 19.9.1931 (88 let)
    Jersey City, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Bunker, The (TV film)
1979 The Bitch
1978 A Family Upside Down (TV film)
1977 Madame Claude
1973 Embassy
1971 Diamanty jsou věčné
1967 Skřítkomobil
1965 Zatracená kočka
1964 Ready for the People (TV film)
Youngblood Hawke

TV seriály

2016 Spades (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Tichý svět (S02E09)
V pasti (S01E12)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Aphrodite Inheritance, The (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Immunity Syndrome (S02E23)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 Lotus Eaters, The (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Man Who Was Never Born (S01E06)
Uprchlík (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky