foto

Jim Howick

  • nar. 14.5.1979 (41 let)
    Chichester, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tomáš a jeho přátelé: Cesta z ostrova Sodor
2015 Bill
2006 Tokyo Jim
2004 Hellboy
2002 Captain V (TV film)

TV seriály

2021 Ghosts (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2020 Ghosts (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Perfect Day (S02E06)
Bump in the Night (S02E05)
další epizody (7)
Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (5)
2019 Ghosts (TV seriál)
Getting Out (S01E06)
Moonah Ston (S01E05)
Free Pass (S01E04)
další epizody (6)
Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2018 Action Team (TV seriál)
2017 Loaded (TV seriál)
Broadchurch (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
2016 Stag (TV seriál)
The Aliens (TV seriál)
Yonderland (TV seriál)
It's The Thought That Counts (S03E09)
The Time Being (S03E08)
Miss Smashing (S03E07)
další epizody (9)
2015 Marley's Ghosts (TV seriál)
Scream Street (TV seriál)
V čísle 9 (TV seriál)
The Trial of Elizabeth Gadge (S02E03)
Yonderland (TV seriál)
Careful What You Wish For (S02E08)
The Last Fahl (S02E07)
Game of Crones (S02E06)
další epizody (8)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
House of Fools (TV seriál)
Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Dead Mans (S01E03)
Yonderland (TV seriál)
Dirty Ernie (S01E08)
The Heart of the Sun (S01E07)
The Idiot King (S01E06)
další epizody (8)
2012 Peep Show (TV seriál)
Jeremyho terapeutizace (S08E01)
2010 Hounded (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Silvestr (S07E06)
Pánská volenka (S07E02)
2009 Děsivé dějiny (TV seriál)
Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)
Reggie Perrin (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Das Boot (S06E06)
Jeremy v JLB (S06E01)
2008 Kevin Bishop Show, The (TV seriál)
Mutual Friends (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Markovy ženy (S05E06)
Jeremy je švorc (S05E03)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)
Comedy Showcase (TV seriál)
Hyperdrive (TV seriál)
Admiral's Daughter (S02E03)
Peep Show (TV seriál)
Konference (S04E02)
1997 Armstrong and Miller (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Ghosts (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2020 Ghosts (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Perfect Day (S02E06)
Bump in the Night (S02E05)
další epizody (7)
2019 Ghosts (TV seriál)
Getting Out (S01E06)
Moonah Ston (S01E05)
Free Pass (S01E04)
další epizody (6)
2016 Yonderland (TV seriál)
Swapsies (S03E06)
2015 Yonderland (TV seriál)
Game of Crones (S02E06)
2013 Yonderland (TV seriál)
Reformation (S01E03)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Ghosts (TV seriál)
Getting Out (S01E06)
Free Pass (S01E04)
Who Do You Think You Are? (S01E01)
2016 Yonderland (TV seriál)
Swapsies (S03E06)
2015 Yonderland (TV seriál)
Game of Crones (S02E06)
2013 Yonderland (TV seriál)
Reformation (S01E03)

Host

TV pořady

2010 BBC Proms (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky