foto

Nathan Baesel

  • nar. 7.4.1974 (45 let)
    La Palma, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 B4TM
2009 Off the Ledge
2008 20 let poté
2006 Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon

TV seriály

2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední let (S07E18)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tisíc dnů na zemi (S08E13)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Keepers (E06)
Vražedná čísla (TV seriál)
Třináct (S04E04)
2006 Invaze (TV seriál)
The Last Wave Goodbye (E22)
Round Up (E21)
Run and Gun (E20)
další epizody (9)
2005 Invaze (TV seriál)
Origin of Species (E10)
The Dredge (E09)
The Cradle (E08)
další epizody (6)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace