foto

Peter Diamond

  • nar. 10.8.1929
    Durham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.3.2004 (74 let)
    Wakefield, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Superman 4
1986 Highlander
1983 Poslední pirát
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1982 Viktor, Viktorie
1981 Dobyvatelé ztracené archy
Ik ben Joep Meloen
1980 A Tale of Two Cities (TV film)
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
1978 Bídníci (TV film)
1977 Candleshoe
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
1971 Xia shi hang
1966 Psychopath, The
1965 Pleasure Girls, The
The Face of Fu Manchu
1960 Crossroads to Crime
1955 Ďáblové v oblacích
1954 Pygmalion (TV film)

TV seriály

1992 Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1981 Smuggler (TV seriál)
1980 The Good Companions (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
1975 Kim & Co. (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Oh Brother! (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
Take a Pair of Private Eyes (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 Hit and Run (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
It's a Square World (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2001 As You Wish: The Story of 'The Princess Bride'
1980 SPFX: The Empire Strikes Back (TV film)
1977 Making of 'Star Wars', The (TV film)

TV pořady

1956 Frankie Howerd (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace