foto

Murray Matheson

  • nar. 1.7.1912
    Casterton, Victoria, Austrálie
  • zem. 25.4.1985 (72 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Zóna soumraku
1981 Tvář za milión dolarů (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)
1979 Mary and Joseph: A Story of Faith (TV film)
1978 Rabbit Test
1977 Tail Gunner Joe (TV film)
1972 Fan's Notes, A
Lieutenant Schuster's Wife (TV film)
Woman I Love, The (TV film)
1969 Explosion
1968 In Enemy Country
Name of the Game Is Kill, The
1967 Snadná cesta vzhůru
1966 Útok na Queen Mary
1964 Signpost to Murder
1963 Wall of Noise
1962 Podezřelá bytná
1959 The Moon and Sixpence (TV film)
1955 Je krásné lásku dát
1954 The Bamboo Prison
1953 Botany Bay
Flight to Tangier
Jamaica Run
King of the Khyber Rifles
1952 Hurricane Smith
Plymouth Adventure
1948 Fool and the Princess, The
1945 Cesta ke hvězdám
Společný cíl

TV seriály

1982 Newhart (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Meeting of Minds (TV seriál)
Sugar Time! (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Phyllis (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
Theatre '62 (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Five Characters in Search of an Exit (S03E14)
1960 Checkmate (TV seriál)
Diagnosis: Unknown (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Heritage (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Harbormaster (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Broadway Television Theatre (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
General Motors Presents (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace