foto

Frank Maxwell

  • nar. 17.11.1916
    The Bronx, New York, USA
  • zem. 4.8.2004 (87 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Amy Stiller's Breast
1981 Vyvolení
1980 Fun and Games (TV film)
1975 Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1974 Pan Majestyk
1973 Cry Rape (TV film)
1971 Forgotten Man, The (TV film)
1969 Daughter of the Mind (TV film)
1966 Divocí andělé
Madame X
1965 Invisible Diplomats
Rage to Live, A
1963 Strašidelný palác
1962 Horizontal Lieutenant, The
Okamžik rozhodnutí
The Intruder
1961 Ada
By Love Possessed
The Great Impostor
1960 Mountain Road, The
1958 Lonelyhearts
1957 The Violators
1956 The Man Who Never Was

TV seriály

1979 Salvage 1 (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Ping Pong (S05E17)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Lincoln (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Return to Peyton Place (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
All in the Family (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Dan August (TV seriál)
Matt Lincoln (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Young Marrieds, The (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Man with the Power (S01E04)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Our Man Higgins (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A World of Difference (S01E23)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Markham (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Decoy (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace