Reklama

Reklama

Pan Majestyk

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vince Majestyk není pro policii nepopsaným listem. Předtím, než přišel do Colorada, aby se pokusil pěstovat melouny, měl v Kalifornii střet se zákonem. Proto jsou kapitán McAllen a jeho úředníci ochotni Majestyka okamžitě zavřít, když na něho malý podvodník Bobby Kopas upozorní. Majestyk dal totiž tomuto ptáčkovi jasně najevo, že s ním nejsou žádné žerty. Ve vězení se Vince setkává s obávaným mafiánem Frankem Rendou. Když jsou oba muži převáženi do státního vězení, přepadnou Rendovi lidé autobus a pokusí se svého bosse osvobodit... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

movie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle na víc jak tři hvězdy není. Pěstitel molounů, Pan Majestyk (Charles Bronson) je zatažen do mašinérie bezpráví, ke všemu se po jeho skalpu vydá nájemný vrah Rendou a co je vůbec nejhroší: tam venku čeká zatraceně velká sklizeň. No, námět je to dokonalý, což? Vždyť je taky z pera Elmora Leonarda. Jenom bych čekal že Bronson tu bude působit jako větší "asskicker" a že snad i ten bodycount by mohl být výraznější. Sakra. Chtěl jsem moc! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pán Majestyk je taký John Wick 70. rokov. Jedného naserie zastrelený pes, druhého rozstrieľané melóny. Ale predsa len, tie melóny prídu až neskoršie, Charles Bronson sa musí začať obracať ešte skôr. Len škoda, že toho "materiálu" na strieľanie je tu menej, ako mal k dispozícii Reeves. Slušná zábavná jednohubka, ktorá už jednoduchšia ani byť nemohla, napriek tomu nepôsobí tupo, ale celkom cool. ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

6/10 Ne$erte pesititele melounu nebo vas vypesti! Velmi chaba zapletka, jeste chabejsi pribeh cele natocene za par (dva-tri) dny. ALE: Vincent ma super skakajiciho pickupa a musi sklidit urodu. Renda je opravdovy VELKY ZLY muz s charismate vedle nehoz pohori i Bronson. Linda ma po mexikansko xenofobnim steku z westernoveho Two rode together o dost delsi vlasy a presteze zestarla, je to porad kus. Zkratka poctive nizkonakladove sedmdesate roky, kterezto mi pripomnely Point Blank. Jeden proti mnoha - klasicka poloha pro Bronsona a mraky jeho epigonu - Sly, Schwarz, JCVD, atd. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Bronson v 60. a 70. letech točil nenáročné levné akční snímky jako na běžícím páse. Všimněte si, že ve většině svých "červených filmů" hraje jen vedlejší roli ve stínu hvězd první velikosti a v režii ho mají skuteční mistři ( Leone, Sturges, Aldrich ). Vlastních filmů, kde figuruje jako hlavní tahoun má taky dost, o kvalitě se ale dá mluvit stěží. Pan Majestyk patří mezi ty nejlepší ( čti lehký nadprůměr ). Asi bych se na něj také dobrovolně nepodíval, kdyby nešlo o jednu z Quentinových oblíbených bronsonovek, jejíž plakát visí Michaelu Madsenovi v karavanu v Kill Bill 2 -- Je to blbé, ale na nic si to nehraje, charismatický Bronson ( pěstitel melounů! ) trousí suché kecy, má to solidní tempo, působivě tam skáče žlutej pickup ( nejpamětihodnější sekvence z celého filmu ) a dost efektně se tam střílí brokovnicí hajzlové ( i policisté ). Není to o nic horší než Přání smrti a dostatečně zábavné. Chvíli jsem uvažoval, že lehce přestřelím jako Adrian, ale modrá sedmdesátka bude stačit :)) ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátkový akčňák s Charlesem Bronsonem v roli poctivého pěstitele melounů, který se střetne s bandou, která ho připraví o úrodu. To byla jejich největší chyba. Je to blbinka, ale je tam skoro všechno, co mám na sedmdesátkových akčňácích rád - drsný sympatický hrdina, ještě drsnější záporáci, bouráky, honičky v autech, dobrá hudba a srandovně světle červená krev na srandovně odlétávajících obětech střelby. FIlm se sice snaží o jakýsi sociální přesah, ale to mu nemoh žrát nikdo už v době vzniku. Nebo že by na to někdo šel, aby viděl boj spravedlivého zaměstnavatele proti mafii, která vykořisťuje ubohé pracující? Pochybuju. Spíš na to šli, aby viděli Bronsona, který stejně jako Sovák v Chalupářích neustále nosí čepičku, jak jezdí ve skákajícím žlutém pick-upu a brokovnicí odstřelí hajzly jako je Al Lettieri, ze kterého jde skutečně strach, nebo neskutečně protivný parchant, který sere všechny okolo (nevím jméno). A to tam je. Je to sice kravina se stupidními postavami a nelogickým dějem, ale dost jsem se bavil. Krom toho, scéna, kdy se Bronson poprvé setká s Lettierim, je dost vtipná (- Ty nevíš, kdo to je? - Televizní hvězda?). ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

  • Film bol natočený podľa knižnej predlohy Elmore Leonarda, ktorý k nemu dokonca sám napísal aj scenár. (m.a.t.o.)
  • Majiteľ melónovej farmy, na ktorej sa natáčali exteriérové scény, ju filmárom prenajal za 1 000 dolárov. Keď sa dozvedel, že vo filme účinkujú hollywoodske hviezdy, požadoval 10 000 dolárov. (m.a.t.o.)
  • Mr. Majestyk mal premiéru len týždeň predtým, ako bol do kín uvedený film, ktorý Charlesa Bronsona preslávil - Prianie smrti (1974). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama