foto

Cliff Carnell

  • nar. 30.11.1931
  • zem. 5.9.1993 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Miliardová hrozba (TV film)
1977 Bílý bizon
1975 Target Risk (TV film)
1974 Žena pod vlivem
1971 Private Duty Nurses
1970 Night Slaves (TV film)
1965 Lollipop Cover, The
1963 Pod stromem věčného pokušení
1961 Too Late Blues
1959 Stíny
1956 Desatero přikázání

TV seriály

1985 Knight Rider (TV seriál)
Nebezpečná jízda (S04E08)
Devatenáctá jamka (S03E16)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Detective School (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Sanford Arms (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Columbo (TV seriál)
Krize identity (S05E03)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Columbo (TV seriál)
Rozhodující zápas (S02E03)
Vražda podle plánu (S01E07)
1971 Monty Nash (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1950 Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace