foto

Ricky Eyres

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 100 Streets
2015 Howl
Last Knights
2012 Comedown
Comes a Bright Day
2011 Coriolanus
2010 Zaslaná pošta (TV film)
2009 Heartless
Solomon Kane
Zmizení Alice Creedové
2008 Barva kouzel (TV film)
Mladý Indiana Jones: Nový vítr
2006 Otec prasátek (TV film)
Stormbreaker
2004 Farscape: Mírová operace (TV film)
2003 Virgin of Liverpool, The
2001 Jack a stonek fazole (TV film)
2000 Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
1999 Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Příběhy nevinnosti
1996 Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
1995 Mladý Indiana Jones: Tajemství pavího oka (TV film)
Mladý Indiana Jones: Útok jestřábů
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Zpátky ve hře (S07E11)
2015 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2014 Tyran (TV seriál)
2013 Yonderland (TV seriál)
2002 Flatland (TV seriál)
2000 Farscape (TV seriál)
Dream a Little Dream (S02E08)
Crackers Don't Matter (S02E04)
Taking the Stone (S02E03)
další epizody (9)
1999 Farscape (TV seriál)
A Bug's Life (S01E18)
Through the Looking Glass (S01E17)
A Human Reaction (S01E16)
další epizody (16)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace