foto

Scott Vickrey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Patsy & Loretta (TV film)
2014 Galyntine
2013 Company Town (TV film)
2012 Frontier, The (TV film)
Kóma (TV film)
2008 Kmen Andromeda (TV film)
Čtyřicítka na krku (TV film)
2006 Celestinské proroctví
2005 O princezně na hrášku (TV film)
Sněhový zázrak (TV film)
2004 Hlava nehlava (TV film)
Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
2003 Rodinné tajemství (TV film)
Štětcem osudu (TV film)
2002 Nancy Drew (TV film)
Season on the Brink, A (TV film)
Zbraň nebo kříž (TV film)
2001 Osmondovi (TV film)
Píseň pro Briana (TV film)
Přístav (TV film)
Sedmý proud (TV film)
Zeptejte se mých dětí (TV film)
2000 The New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior (TV film)
Tři panáci (TV film)
Zamilovaný anděl (TV film)
1999 Annie (TV film)
Krutá daň (TV film)
Nikdy na mne nezapomeňte (TV film)
Žít (TV film)
1998 Den, kdy zabili Lincolna (TV film)
Dokonalý útěk (TV film)
Zlatá horečka (TV film)
1997 Invaze (TV film)
1996 Cesta za zítřkem
Prsten (TV film)
1995 Journey (TV film)
Redwood Curtain (TV film)
Šance na lásku (TV film)
1994 Zemři se mnou (TV film)
1993 Havárie letu 7 (TV film)
Kořeny zla (TV film)
Pro lásku a slávu (TV film)
Vrah z Heartlandu (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
Sinatra (TV film)
1991 Deadly Intentions... Again? (TV film)
Last Prostitute, The (TV film)
Vražedné pochybnosti (TV film)
Za bílého dne (TV film)
1987 Bluffing It (TV film)
The Incredible Ida Early (TV film)
1985 Invaze U.S.A.
Mixed Blood
Walls of Glass
1984 Princess and the Call Girl, The
1982 Model Behavior
1981 A všichni se smáli

TV seriály

2020 Truth Be Told (TV seriál)
Live Thru This (E07)
2019 Truth Be Told (TV seriál)
Even Salt Looks Like Sugar (E03)
Monster (E01)
2018 The Crossing (TV seriál)
These Are the Names (E11)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Sins of a Chambermaid (S01E02)
Dlouhá cesta domů (TV seriál)
Údolí smrti (E04)
Do neznáma (E03)
2016 Chance (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Střelba (S07E17)
Pondělí (S07E14)
Iowa (S07E11)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Omezení svobody (S07E08)
Diskriminace (S07E05)
Nevinní (S07E02)
další epizody (6)
2014 Manhattan (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Red Zone (S06E08)
Shiny Objects (S06E05)
The Deep Web (S05E20)
další epizody (6)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
The Next Month (S05E08)
Hitting the Fan (S05E05)
The Bit Bucket (S05E02)
další epizody (7)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Here Comes the Judge (S04E08)
Waiting for the Knock (S04E05)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kurz rodičovství (S03E10)
Tajné informace (S03E07)
Pro Bono (S03E04)
další epizody (7)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Hlasová schránka (S02E08)
Protekce (S02E05)
Dvojí nebezpečí (S02E02)
další epizody (8)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nepřipravená (S01E08)
Nehoda (S01E05)
Striptérka (S01E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Všechno totiž existuje víckrát (S01E20)
Noční můry (S01E17)
Schopnosti (S01E14)
další epizody (4)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Rovnice (S01E08)
Pokusný objekt (S01E05)
Stará historie (S01E02)
2007 V síti CIA (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Life Choice (S01E12)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Prisoner of Love (S01E10)
Poison Ivy (S01E08)
By Hooker, by Crook (S01E07)
1988 Příšery (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
Grandma's Last Wish (S01E23)
If the Shoes Fit... (S01E19)
1984 Příběhy z temnot (TV seriál)
The Word Processor of the Gods (S01E09)
Slippage (S01E07)
The Odds (S01E05)
další epizody (4)

Dokumentární

1983 Burroughs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky