foto

Peter Chakos

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Mastersons of Manhattan, The (TV film)
Rich Inner Life of Penelope Cloud, The (TV film)
Traveling in Packs (TV film)
2005 Stephen's Life (TV film)

TV seriály

2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Long Distance Dissonance (S10E24)
The Gyroscopic Collapse (S10E23)
The Cognition Regeneration (S10E22)
další epizody (12)
2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Scestný záchvat paranoie (S09E24)
Protest proti předbíhání ve frontě (S09E23)
Nástrahy degustace (S09E22)
další epizody (13)
2015 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Očekávání premiérové noci (S09E11)
Kompenzace zhrzenosti (S09E10)
Vystřídání partnerských rolí (S09E09)
další epizody (24)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Infiltrace sterilní místnosti (S08E11)
Reflexe na základě šampaňského (S08E10)
Korekce nosní přepážky (S08E09)
další epizody (24)
2013 Máma (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Cooperova extrakce (S07E11)
Vyvrácení existence objevu (S07E10)
Anulace na Den díkůvzdání (S07E09)
další epizody (24)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vánoční deziluze (S06E11)
Technika vykuchání ryby (S06E10)
Konflikt s parkovacím místem (S06E09)
další epizody (24)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Speckermanova repríza (S05E11)
Rozšíření Válečníků z Ka’a (S05E10)
Rozptýlení ornitofobie (S05E09)
další epizody (24)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rekombinace Ligy spravedlnosti (S04E11)
Hypotéza o cizím parazitovi (S04E10)
Komplikovanost vztahů (S04E09)
další epizody (23)
2009 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Mateřská shoda (S03E11)
Experiment Gorila (S03E10)
Formulace odplaty (S03E09)
další epizody (23)
2008 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Hypotéza dárkových předmětů do koupele (S02E11)
Záhada s paní Vartabedianovou (S02E10)
Triangulace bílého chřestu (S02E09)
další epizody (20)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Koktejlový experiment (S01E08)
Knedlíčkový paradox (S01E07)
Paradigma Pána prstenů (S01E06)
další epizody (8)
2006 Four Kings (TV seriál)
Spolužáci (TV seriál)
2004 Stones, The (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
Cursed (TV seriál)
Madigan Men (TV seriál)
1999 Everything's Relative (TV seriál)
Ladies Man (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
Getting Personal (TV seriál)
The Secret Lives of Men (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Pearl (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
Partners (TV seriál)
Whole New Ballgame, A (TV seriál)
1994 Blue Skies (TV seriál)
1993 Big Wave Dave's (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 2 $ocky (TV seriál)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
2009 Hank (TV seriál)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
2006 Spolužáci (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Gorilí exces (S07E23)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Konflikt s parkovacím místem (S06E09)
Rozlučkové fiasko (S05E22)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Útok hackera Zarneckiho (S04E19)
1996 Pearl (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace