foto

Derek Francis

  • nar. 7.11.1923
    Brighton, East Sussex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.3.1984 (60 let)
    Wimbledon, Lodon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Duch Vánoc (TV film)
Pope John Paul II (TV film)
1983 Case of the Frightened Lady, The (TV film)
Hříšnice
1982 World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
1979 Electric Eskimo
1977 Three Dangerous Ladies
Žvahlav
1976 To the Devil a Daughter
1975 Liberty Tree, The (TV film)
Mrs. Amworth
1974 Who Killed Lamb? (TV film)
1972 Carry On Abroad
1971 Carry On Henry
Man of Violence
Say Hello to Yesterday
Statue, The
1970 Carry On Loving
Scrooge
1969 Carry On Camping
Křížovka
Stalo se v Southportu
1967 Carry on Doctor
Rocket to the Moon
1966 Press for Time
Rasputin: The Mad Monk
1965 Ligeina hrobka
Little Ones, The
1964 Master Spy
Smokescreen
This Is My Street
1963 Bitter Harvest
Farewell Performance
Hi-Jackers, The
The Comedy Man
1962 Backfire
Captain Clegg
Lisa
1961 Never Back Losers
No Love for Johnnie
Two Living, One Dead

TV seriály

1984 Winter Sunlight (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
Pinkerton's Progress (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Rodina především (S05E03)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
Bless Me Father (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
Sexton Blake and the Demon God (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Přílišná starost (S01E12)
1977 Nicholas Nickleby (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
Just William (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál) - a.z.
Doctor on the Go (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Oh, Father! (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Whoops Baghdad! (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Znamení štíra (S02E04)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Codename (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 Middlemarch (TV seriál)
Oh Brother! (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
Witch Hunt (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
King of the River (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Man Who Never Was (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
Midnight Men, The (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Saki (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
Jango (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Nicholas Nickleby (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1958 Three Seasons

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1958 The World Our Stage (TV pořad)
1956 Frankie Howerd (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace