foto

Simon Gregor

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Schadenfreude
2015 Harry Price: Krotitel duchů (TV film)
2013 Chceš pěstí?
2003 Promlčení
2001 Bodywork
Zkurvená existence
2000 Tisíc a jedna noc (TV film)
1999 Last Seduction II, The
Mauvaise passe
1997 Øen i Fuglegaden
1988 Mladý Toscanini
1987 Útěk ze Sobiboru (TV film)

TV seriály

2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ďábel (S01E06)
Mág (S01E04)
2012 Ripper Street (TV seriál)
The King Came Calling (S01E03)
2011 Borgiové (TV seriál)
2010 Pán času (TV seriál)
Upíři benátští (S05E06)
2007 M.I.High (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
20 Things to Do Before You're 30 (TV seriál)
2001 Swallow (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Love On a Branch Line (TV seriál)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Ztracená města starověku (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace