foto

Suzie Lavelle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
2012 Tapa idolisi
2011 Odvrácená strana spánku
2009 One Hundred Mornings
2008 Lowland Fell
2007 An Créatúr

TV seriály

2019 Normal People (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Jeho temné esence (TV seriál)
The Spies (S01E03)
Svět v plamenech (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Vikingové (TV seriál)
Baldur (S05E18)
Nejstrašnější věc (S05E17)
2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Queers (TV seriál)
Something Borrowed (E08)
The Perfect Gentleman (E07)
Safest Spot in Town (E06)
další epizody (8)
Vikingové (TV seriál)
Vzkaz (S05E06)
Zajatec (S05E05)
2016 The Living and the Dead (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Endeavour (TV seriál)
Cesta (S03E01)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
The Reaper (E07)
Spring-Heeled Jack (E06)
Pán času (TV seriál)
The Husbands of River Song (S09E13)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
The Smoke (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Time Heist (S08E05)
Listen (S08E04)
2013 My Mad Fat Diary (TV seriál)
It's a Wonderful Rae: Part 2 (S01E06)
It's a Wonderful Rae: Part 1 (S01E05)
Don't Ever Tell Anybody Anything (S01E04)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Studená válka (S07E09)
2011 Silk (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2012 Wonder House
2010 Pyjama Girls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky