foto

Džun Hamamura

  • nar. 7.2.1906
    prefektura Fukuoka, Japonsko
  • zem. 21.6.1995 (89 let)
    Setagaja, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Nemuru otoko
1995 Hijumeri no tó
1994 Ošie to tabi suru otoko
1992 Mr. Baseball
Romantický příběh od řeky Sumida
1991 Jutai
Madži!
1990 Ši no toge
1989 Maihime
1988 Hei no naka no korinai menmen 2 (TV film)
Jamadamura warucu
1987 Princezna z měsíce
1986 Rokumeikan
Samuraj Gonza
1985 Jumečijo nikki
オアシスを求めて (TV film)
1984 Kayako no tameni
Main Theme
Onna goroshi abura no jigoku (TV film)
Zklamaná Ohan
1983 Anšicu
Kicune
Namidabashi
Sasamejuki
1981 Akurjótó
Kófuku
Makai tenšó
スローなブギにしてくれ
1979 Džigoku
Tooi ashita
Válka samurajů
1978 Genshiryoku sensô
Kičiku
Ojome ni jukimasu
1977 Ame no meguriai
Furenzoku sacudžin džiken
Hakkódasan
Jacuhaka mura
Opuštěná dívka Orin
Truck jaró: Dokjó ičiban hoši
1975 Macuri no džunbi
Sakura no mori no mankai no šita
Seišun no mon
1974 Himiko
Hrad z písku
Joimačigusa
Nosutoradamusu no dailogen
Ranru no hata
1973 Seigen-ki
1972 Kaidžú daifunsen: Daigorou tai Goriasu
Kaidžú daifunsen: Daigoró tai Gorias
Vlk samotář a mládě 3: Proti vichru smrti
1971 Gekidó no Šówaši: Okinawa kessen
1970 Buraikan
Kigeki: Otoko wa aikjó
Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo
Zoku Isoginčaku
1969 Anata gonomi no
Dvojí sebevražda v Amidžimě
Mekurano Oichi midaregasa
Rudá Hříva
Yotsuya kaidan - Oiwa no borei
1968 Hluboká touha po božstvu
Koto no taiyo
妖怪百物語
1967 Chichiko gusa
Nihon no ičiban nagai hi
Vzpoura
1966 Futari no sekai
Gontakure
Izuko e
Joidore hakase
Kenka elegy
Ojuki-san
Umi no koto
Zatoichi no uta ga kikoeru
Zoku Hana to rjú: Dokaiwan no kettó
Úvod do antropologie
1965 Daikaidžú Gamera
Kajitsu no nai mori
Kawači zoro: Abaredako
Kendžú jaró
Koko kara hadžimaru
Rokudžó jukijama cumugi
Samurajský zvěd
Zettai tasú
1964 Burai muhó no to: Sabu
Edo hanzaičó: Kuroi cume
Kawači zoro: Kenka šamo
Kwaidan
Nemuri Kjóširó: Džojóken
Otokogirai
Same
Ware hitocubu no mugi naredo
Zoku Haikei Tennó heika-sama
1963 Akacuki no gaššó
Aoi sanmjaku
Dokonjo monogotari - zeni no odori
Echizen take-ningyo
Futari dake no toride
Hercova pomsta
Hikaru umi
Kaidan: Onibi no numa
Kokusai himicu keisacu: Širei daihačigó
Miagete goran yoru no hoshi o
Nebe a peklo
Ore no senaka ni hi ga ataru
Ore wa džigoku no butaičó
Warera sarariman
Zkažené děvče
Šitó no densecu
1962 Gekkjú dorobó
Hakai
Hitocu no inoči
Karamiai
Ken ni kakeru
Sajónara no kisecu
Slzy na lví hřívě
Sono bashoni onna arite
Tadare
Tókjówan
Wataši wa nisai
Watašitači no kekkon
Člověk
1961 Aicu to wataši
Amai joru no hate
Arabu no araši
Bandžun, Morišige no ottamagemura monogatari
Ginza senpúdži: Araši ga ore o jonde iru
Hajauči jaró
Kaikjó, či ni somete
Koi ni inochi o
Kurenai no kendžú
Kuroi džúnin no onna
Kuroi ganšú: Kanrjú
Minami no kaze to nami
Mizutamari
Nosappu no džú
Shotgun no otoko
Šiiku
1960 Akunin šigan
Chi no hate ni ikuru mono
Dattó: Knock down
Džamamono wa kese
Ginza senpúdži: Mokugekiša wa kjacu da
Keidži monogatari: Tókjó no meiro
Krutý příběh mládí
Ore no kokjó wa western
Otóto
Pohřeb slunce
Saigo no kirifuda
Tekkaba no kaze
Tokai no sora no jódžinbó
Čizu no nai mači
1959 Daisan no šikaku
Fudótoku kjóiku kóza
Kagi
Kaitei kara kita onna
Kóšudai no šita
Lidský úděl 3.: Hrozba války
Mugon no rantó
Můj druhý bratr
Ohně na planinách
Ore wa sabišiin da
Wakai kawa no nagare
Šimizu no abarenbó
1958 Joru no cuzumi
Joru no kiba
Pokušitelka
Požár
Wakai kemono
1957 Ana
Júwaku
Korošita no wa dare da
Radžo to kendžú
Tohoku no zunmu-tachi
Wataši wa zenkamono de aru
1956 Barmská harfa
Džojú
Gin šindžú
Nerawareta otoko
1955 Sara no hana no tóge
Ókami

TV seriály

1985 Kokugo gannen (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1973 Kjófu gekidžó anbaransu (TV seriál)
Ultraman Taró (TV seriál)
1968 Kaiki daisakusen (TV seriál)
1966 Akuma-kun (TV seriál)

Dokumentární

1988 Sakura-tai Chiru

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace