foto

Richard H. Cutting

  • nar. 31.10.1912
    Arlington, Massachusetts, USA
  • zem. 7.3.1972 (59 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Ride to Hangman's Tree
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
1964 A Global Affair
1963 The Raiders
1961 Saint of Devil's Island
1960 Gunfighters of Abilene
Hodiny odvahy
1959 Kavaleristé
1958 A Nice Little Bank That Should Be Robbed
Monster on the Campus
Rally 'Round the Flag, Boys!
South Pacific
The Female Animal
The Law and Jake Wade
The World Was His Jury
Šerifem proti své vůli
1957 House of Numbers
Monolith Monsters, The
Rock All Night
Teenage Doll
The Girl in Black Stockings
The Night Runner
The Story of Mankind
Top Secret Affair
Válečné bubny
Útok krabích monster
1956 Hora pokušení
Nejrychlejší střelec
Outside the Law
Showdown at Abilene
The Eddy Duchin Story
The Killer is Loose
The Vagabond King
Three Bad Sisters
Toward the Unknown
Ukradený vlak
You Can't Run Away from It
1955 Captain Fathom (TV film)
Chicago Syndicate
Creature with the Atom Brain
Good Morning, Miss Dove
Po levici Boha Otce
Prince of Players
Seminole Uprising
Seven Angry Men
Shotgun
The Private War of Major Benson
You're Never Too Young
1954 Black Tuesday
Black Widow
Drive a Crooked Road
Drum Beat
Nádherná posedlost
Rocket Man, The
Shield for Murder
Taza, Son of Cochise
The Law vs. Billy the Kid
1953 City of Bad Men
Great Jesse James Raid, The
Law and Order
Mírová smlouva

TV seriály

1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace