foto

Jaroslav Rava

  • nar. 12.6.1932
    Pošná, Československo
  • zem. 1.9.2000 (68 let)
    Jihlava, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Valčík na uvítanou (TV film)
1994 Noční stráž (TV film)
Prosté krutosti (TV film)
1993 Na krásné vyhlídce (TV film)
Racek (TV film)
Veliká stavba (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
1988 Čas žhavých kamenů (TV film)
1987 Ticho v soudní síni (TV film)
1986 Kněžna Libuše (TV film)
1985 Trpká chuť slávy (TV film)
1974 Kdo hledá zlaté dno
1973 Klec (TV film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Medovina (S01E03)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Volavka (S04E02)

Dokumentární

1992 Smrt Anežky Hrůzové (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace