foto

Ileane Meltzer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Snapshots
2017 A Gift to Remember (TV film)
2004 Poslední jízda (TV film)
2001 Sex, pochoutky a romantika
1999 Falešná láska
1997 Atentát
Hvězdné dítě
1996 "Mrtvý" boss
1995 Letci z Tuskegee (TV film)
Shame II: The Secret (TV film)
Walking Dead, The
1994 Automatic
Švéd
1993 Tajemné zlo 2
1992 The Harvest - Sklizeň
Ve stínu gangu
1991 Lidé pod schody
1990 Láska nebo peníze
Object of Desire
1989 Smyslná orchidej

TV seriály

2014 Poslední loď (TV seriál)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
SOS (S01E07)
Karanténa (S01E06)
další epizody (6)
2012 Ochrana svědků (TV seriál)
All's Well That Ends (S05E08)
Sacrificial Lam (S05E07)
The Medal of Mary (S05E06)
další epizody (8)
2011 Ochrana svědků (TV seriál)
Something Borrowed, Something Blew Up (S04E13)
A Womb with a View (S04E12)
Provo-Cation (S04E11)
další epizody (13)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a konec 2/2 (S08E16)
Pan Monk a konec 1/2 (S08E15)
Pan Monk a policejní odznak (S08E14)
další epizody (22)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zázrak (S07E09)
Pan Monk je zhypnotizován (S07E08)
Pan Monk řeší stý případ (S07E07)
další epizody (15)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a muž, který postřelil Santa Clause (S06E10)
Pan Monk nemůže v noci spát (S06E09)
Pan Monk a nesprávný člověk (S06E08)
další epizody (16)
2006 Jericho (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malomocný muž (S05E10)
Pan Monk se setkává s otcem (S05E09)
Pan Monk jde na rockový koncert (S05E08)
další epizody (17)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a tajný Santa (S04E09)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
Pan Monk jde na svatbu (S04E07)
další epizody (16)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk začal brát léky (S03E09)
Pan Monk a televizní soutěž (S03E08)
Pan Monk a zaměstnanec měsíce (S03E07)
další epizody (15)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dvanáctý muž (S02E09)
Pan Monk se střetne s playboyem (S02E08)
Pan Monk a spící podezřelý (S02E07)
další epizody (9)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a letadlo (S01E12)
Pan Monk a rusovlasý cizinec (S01E11)
Pan Monk a zemětřesení (S01E10)
další epizody (11)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Hledá se láska

TV seriály

2002 Můj přítel Monk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky