foto

Cranston Johnson

  • nar. Gastonia, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Best of Enemies
2016 Deficiency Notice
Term Life
2015 For the Love of Ruth
Waiting for Butterflies
2014 Dark Awakening
Grape Soda
The Single Moms Club
2013 Find a Way
My Name Is Paul
Shuffleton's Barbershop (TV film)
Susie

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Jeopardy! (E09)
Queen for a Day (E08)
Ghost Whisperer (E07)
Wu Assassins (TV seriál)
2018 Hap & Leonard (TV seriál)
The Two-Bear Mambo (S03E01)
2017 Hap & Leonard (TV seriál)
No Mo' Mojo (S02E06)
Pie a la Mojo (S02E05)
Bad Mojo (S02E04)
další epizody (6)
2016 Atlanta (TV seriál)
The Club (S01E08)
The Streisand Effect (S01E04)
Mlčeti zlato (TV seriál)
Hurricane Gil (E03)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Otec (S01E02)
Constantine (TV seriál)
Angels and Ministers of Grace (E12)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
2013 Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 It's Supernatural (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace