foto

Steve Harris

  • nar. 3.12.1965 (52 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 První očista
2017 Burning Sands
2015 Chi-Raq
2014 In Your Eyes
2013 Let the Church Say Amen (TV film)
2011 Hotel Eden (TV film)
2010 Gangsteři
2009 12 kol
2008 Ball Don't Lie
Good Behavior (TV film)
Karanténa
2007 Protect and Serve (TV film)
2005 Deník šílené manželky
Unseen, The
2004 Death and Texas
2003 Dům naruby
2002 Minority Report
2001 Mimo zákon
2000 Lebky
Muhammad Ali: Král světa (TV film)
1999 Parchanti nebo poldové?
1998 Ulice hrůzy (TV film)
1997 Džungle
George Wallace (TV film)
1996 Skála
1994 Proti zdi (TV film)
1993 Sugar Hill
1988 Sedm hodin do rozsudku

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
Pax Americana (E03)
A Shadow Out of Time (E02)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Halibut! (S02E10)
2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kadeti (S12E14)
2014 Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Střípky pravdy (S01E09)
Obrazoborec (S01E08)
další epizody (9)
Strážce pořádku (TV seriál)
Wrong Roads (S05E09)
Raw Deal (S05E07)
Shot All to Hell (S05E05)
další epizody (4)
2012 Procitnutí (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2006 Heist (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Dnes přišel čas (S03E01)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Pacienti (S01E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Lamb to the Slaughter (S03E24)
1995 Dark Eyes (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Act of God (S05E17)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Wager (S04E18)

Dokumentární

2009 A Light in the Darkness
2002 Intimate Portrait: LisaGay Hamilton (TV film)
2001 Classic Albums: Iron Maiden - The Number of the Beast

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace