foto

Andrene Ward-Hammond

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blast Beat
Dokud nás vražda nerozdělí
2019 Obhájce nevinných
2018 Family
Mladí zabijáci
2016 Loving
Strange Weather
2015 Hrdina Max
2014 The Fright Night Files (TV film)

TV seriály

2020 Manifest (TV seriál)
Airplane Bottles (S02E09)
Carry On (S02E08)
Return Trip (S02E06)
další epizody (7)
2019 Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
Better is the End of a Thing Than Its Beginning (S01E09)
But the Righteous Will See Their Fall (S01E08)
Wicked Lips (S01E04)
Drápy (TV seriál)
Zaddy Was A Rolling Stone (S03E05)
Svaly (S03E02)
Spropitné (S03E01)
MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
Letty Raines, in the Mansion, With the Gun (S02E10)
Star (TV seriál)
The Devil You Know (S01E02)
2016 Atlanta (TV seriál)
Streets on Lock (S01E02)
Star (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Imigranti (S02E13)
2015 Komplikace (TV seriál)
Relapse (E08)
Powers (TV seriál)
Level 13 (S01E09)
Tajnosti a lži (TV seriál)
Lež (S01E10)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Release (S02E01)
Upíří deníky (TV seriál)
I'm Thinking of You All the While (S06E22)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)

Dokumentární

2010 Smrtící přitažlivost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky