Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lily je úplně obyčejná středoškolačka, která spíš než v realitě žije na mobilu, kde „postuje, lajkuje, šéruje a selfíčkuje“, ostatně jako většina jejích vrstevníků. Když však do digitálních životů většiny obyvatel města pronikne neznámý hacker, který začne zveřejňovat zejména to, co mělo zůstat skryto, začnou se dít věci. Absolutní panika v městečku se záhy promění v peklo a Lily si dříve či později musí položit otázku, zda se vůbec dožije příštího rána. Vše totiž naznačuje, že tím neznámým infiltrátorem do lidských soukromí je právě ona. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (172)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně kontroverzní film a já se bohužel přidávám k těm, kteří to zhejtí. Sorry, ale film prostě musí mít nějaké určité hranice a limity, které tenhle vyloženě postrádá. Skvělý nápad a aktuální téma internetu, soukromí a jeho narušení, ale provedení mi přišlo neskutečně hloupé. Jakože se celé město bude navzájem vraždit a popravovat, kvůli pár fotkám, to prostě ně. Film, který by šel zpracovat šikovně a s konečným "poselství" dnešní doby, ale namísto toho je to směs všeho možného, co víceméně ani nedrží pohromadě a nedává smysl. Děj neuvěřitelně nadsazený a až nereálně stupidní, škoda, na tohle jsem se těšil... :D ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pod hlasitým, videoklipovým, až podlézavě "cool" zevnějškem formuluje čtveřice pařících puberťaček dostatečně nosný základ a dobře podchycuje společenské pokrytectví a licoměrnost. Aneb co nastane, když kdosi hackne polovinu soukromých emailových účtů v městečku, jejichž majitelé skrz ně bez zábran ventilují své nejintimnější a nejosobnější záležitosti, a naštvané "oběti" pak vyrazí do ulic zlynčovat domnělé viníky (ve stylu krvavé o(O)čisty)? No, ony se nedají a značně přepáleně a tendenčně, i když "zaslouženě" a dá se jim fandit, vrátí úder i s úroky. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Tohle přání vyslovuji málokdy, ale tady bylo jasno po prvních třech minutách: chci, aby tento film měl obličej, abych ho do něj mohla praštit. Režisér se tak strašně urputně moc snaží být down with the kids... no že bych ho prostě nejraději praštila do obličeje. Po jistém urputném přemýšlení: Film by měl mít tak čtyři hodiny, aby v něm měly věci čas dávat smysl, ale doopravdy smysl, všechno vykreslené do nejextrémnějších detailů, všechno s tím nejzběsilejším drivem, který Sam Levinson místy zdá se doopravdy mít, ne jenom hra na cool a na pozlátko. Protože teď jsou tam zejména pouze ty slzavé glitry, ale autorským očistcem si nikdo doopravdy neprošel a proto film uměleckým i komerčním světem jenom profrčí bez povšimnutí. ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Euforia meets Spring Breakers. Zběsilá jízda, u které Gaspar Noé, Harmony Korine a Gregg Araki slintají blahem. A feministi a feministky tohoto světa si na dálku dávají high 5. Marcell Rév jako vždy čaruje kamerou – ta sekvence na jeden záběr z jeřábu před domem snímající akci uvnitř je dechberoucí (režisér o ní mluví tady: https://nyti.ms/394Z6xB) a vůbec celá divoká stylizace s hudbou Iana Hultquista (hned mi naskočila Dickinson) sedí k tématu o násilí na ženách, pokrytecké společnosti, americké zvrhlé zálibě v lynčování a kyberšikaně – po skončení si budete mazat sms konverzace a zprávy na sociálních sítích a všechny lascivní fotky ve svém telefonu. A možná i ty facebooky a instagramy. Jak vtipně glosovala Hari Nef na Sundance, Sam Levinson je žena. Je skvělé, že i muži točí filmy silné výpovědní hodnoty o nutnosti ženské soudružnosti v maskulinním světě zmítaném (dobrovolnou) objektivizací ženského těla (viz Spring Breakers) předsudečnosti o ženské/mužské nahotě a sexualitě. Objevila jsem svůj nový oblíbený film, ke kterému se budu vracet a programově jej rozpitvávat v akademickém prostředí. Už se těším, až jej odprezentuju na jedné z těch testosteronem a konzervatismem nasáklých filmologických konferencí. Tři dny zpět jsem viděla Queen & Slim, který je esencí black live matters a policejní brutality. Až se zase otevřou školy, tak první věc, kterou udělám, bude studijní seance u tohoto dvojprogramového komba. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Skvelý začiatok (montáž, splitscreen, Noeho titulky, hra so svetlom a farbou) vystrieda nudnejší a priemernejší prostriedok. V druhej polovici filmu sa ešte vyskytuje parádny Oneshot zo žeriavu (snáď najlepšia časť filmu), no dojem opäť zabije trápne vyvrcholenie, nelogické, špatne postrihané, teenagersky stupídne... S feministickým nádychom ... Poteší už len samotná bodka filmu. Námet to bol veľmi sľubný a keby sa celý film niesol v onom duchu prvých povedzme 10tich či 15tich minút, bola by to vyložene teen-neónová-gore pecka s R ratingom ktorá by pôsobila dokonca nadpriemerne. Takto je však výsledok úplne iný. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na Sundance FF. (ČSFD)

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama