foto

Pamela McMyler

  • nar. 9.11.1943 (75 let)
    South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
1981 Girl on the Edge of Town, The (TV film)
Halloween 2
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
Blood Beach
Children of Divorce (TV film)
1977 The Stick-Up
1975 Dogpound Shuffle
1971 Ještě jeden vlak k vyloupení
1970 John Chisum
1968 Amblin'
Bostonský případ
1966 For Pete's Sake
1965 The Restless Ones

TV seriály

1987 Alf (TV seriál)
Nebezpečný hazard (S01E23)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Getting Together (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Matt Lincoln (TV seriál)
Paris 7000 (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
Lurch, the Teenage Idol (S01E33)
1964 Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace