foto

Christian Navarro

  • nar. 21.8.1991 (27 let)
    Bronx, New York, USA

Herecká filmografie

Filmy

2018 Can You Ever Forgive Me?
2017 Bushwick
2009 Run It
2005 Day of the Dead 2: Contagium

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
2016 The Tick (TV seriál)
Vinyl (TV seriál)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
2014 Aféra (TV seriál)
Taxi Brooklyn (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (13)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace