Reklama

Reklama

Můžete mi kdy odpustit?

  • Česko Dokážete mi kdy odpustit? (festivalový název) (více)
Trailer 1

Ve snímku Můžete mi kdy odpustit? se představuje Melissa McCarthyová v hlavní roli Lee Israelové, úspěšné autorky životopisů celebrit (a milovnice koček), která se v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století živila psaním biografií takových osobností jako jsou Katharine Hepburnová, Tallulah Bankheadová, Estée Lauderová a novinářka Dorothy Kilgallenová. Když se její kariéra ocitne v pytli, protože už nestačí držet krok s potřebami trhu, vrhne se s pomocí svého věrného kamaráda Jacka (Richard E. Grant) na nové, lukrativní a nelegální podnikání ̶ padělání dopisů slavných (a mrtvých). (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (68)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Film som si pozrela len kvoli nominacii McCarthy na Oscara, inak by som ho asi nepozerala. Hodnotim ho ako priemerny film na jedno pozretie. A vzhladom na nizky pocet hodnotiacich tu na csfd vidim, ze film asi svojim obsahom prilis nezaujal alebo len malu skupinku filmovych fanusikov. Celkovo zivotopisne filmy mam velmi rada, ale zivot pre mna neznamej autorky ma nijako zvlast nezaujal, nevyvolal vo mne tie spravne emocie a ani nijaky obdiv ci respekt voci jej osobe. Kazdopadne Melissa bola dobra, ale ja fandim Lady Gaga :-). ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vynikající film z inteligentního a bystrého pera Nicole Holofcener, kde Melissa McCarthy přes kontejnerový look i kočičince pod postelí září jako kometa. Je dobře, že si Can you ever forgive me? našlo cestičku alespoň k úpatí Olympu a někdo si ho tak všimne. Z papíru u soudu Lee čte, o čem to je. A o tom to je! ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Na filmu je jediná dobrá věc, a to je Melissa, která zcela výjimečně nehraje prostoduchou ženu ve středních letech s úchylkou na štěňata. Z tohoto důvodu nemá vůbec cenu se zaobírat scénářem, který je vlastně jen taková vata, po které Melissa dupe. 61% Celosvětový příjem k 5. 3. 2019: $10,700,000, což je 1,07 násobek rozpočtu ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čekal jsem srdceryvné drama,které se potáhne jako med a jsem dost překvapen,jak daleko od pravdy jsem byl.Can you ever forgive me? není veselým filmem,ale i přesto,že většina postav včetně samotné Lee je spíš banda ztroskotanců a celým filmem se táhne lehce depresivní nálada,je to ve výsledku zábavný a paradoxně příjemný film.Melissa McCarthy je za svůj výkon chválena oprávněně a bylo zajímavé jí vidět poprvé ve vážné roli.Třeba se konečně odpoutá od svých stereotypních rolí agresivních a vulgárních hobitů...70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad poprvé v životě jsem viděl Melissu McCarthy hrát vážně. A vlastně ji to docela i šlo. Jen ten film je tak jako děsně černobílej, že vlastně nevím, jestli koukám na životopisný film zajímavé postavy našeho světa a nebo jen příběh někoho, který mě vlastně vůbec nezajímá. Nakonec jsem stejně ale zůstal u hereckého výkonu Melissy a to je tak asi všechno. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. září 2018 na filmovém festivalu Telluride v Telluride (Colorado, USA). (Rominator)

Související novinky

Na Febiofestu uvidíte oscarové snímky

Na Febiofestu uvidíte oscarové snímky

19.03.2019

26. ročník Mezinárodního filmového festivalu – Febiofest přiveze do Prahy francouzského herce a režiséra Louise Garrela, který 25. března osobně uvede svůj nejnovější film Věrní nevěrní. Komediální… (více)

Ceny LA kritiků vyhlášeny

Ceny LA kritiků vyhlášeny

10.12.2018

Oscarový závod je v plném proudu a nebýt toho, že je nový snímek režiséra Alfonso Cuaróna cizojazyčný, byla by Roma definitivním adeptem na sošku za nejlepší film. Potvrdily to teď čerstvě rozdané… (více)

Reklama

Reklama