foto

Ji-yeong Kim

  • nar. 25.9.1938
    Jižní Korea
  • zem. 19.2.2017 (78 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Proradní
Seoboojeonseon
2013 Goryeonghwagajok
Gyeolhonjeonya
Seupai
2011 Dogani
Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
2010 Moojeokja
2009 Národní reprezentace
Tsunami
2007 Adeul
Mapado 2
Sarangbang seonsuwa eomeoni
Yeolhan beonjjae eomma
2006 Urideului haenbokhan sigan
2005 Naui gyeolhon wonjeonggi
Parangjooeuiboo
2004 Arahan jangpung daejakjeon
Dalmaya, Seoul gaja
Geunyeoreul midji maseyo
2003 Aienji
Don tel papa
2002 Raiteoreul kyeora
2001 Killeodeului suda
Pailan
1990 Churakhaneun geos eun nalgaega itda

TV seriály

2016 Pantaseutik (TV seriál)
2015 Aenggeurimam (TV seriál)
Gomabda, adeula (TV seriál)
Siksyalreul habsida sijeun 2 (TV seriál)
Yeojareul woolryeo (TV seriál)
2014 Teuraiaenggeul (TV seriál)
2013 Gashiggot (TV seriál)
Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Jalkiun ttal hana (TV seriál)
2012 Geudaeupin motsalah (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Bokhui noona (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Noriko, seoule kada (TV seriál)
2010 Byeoleul ddadajwo (TV seriál)
Keopi hawooseu (TV seriál)
Majimak flashman (TV seriál)
Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
2009 Cheongcheun yeochan (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
Nae insaengeui hwanggeumgi (TV seriál)
Seutaui yeonin (TV seriál)
Tajja (TV seriál)
Woking mam (TV seriál)
2007 Choikang! ul eomma (TV seriál)
Hwangkeum shinbu (TV seriál)
2006 Eolmana jokillae (TV seriál)
2005 Sarang gongkam (TV seriál)
Yeolyeodol seumulmahop (TV seriál)
2004 Cheonghon (TV seriál)
Poolhawooseu (TV seriál)
Salanghanda malhaejooeo (TV seriál)
2002 Cheomseongdaeui dal (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace