foto

Geoffrey Chater

  • nar. 23.3.1921 (97 let)
    Chipping Barnet, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Nebezpečné podezření (TV film)
1994 Rector's Wife, The (TV film)
1990 Bethune: The Making of a Hero
Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1989 The Dog It Was That Died (TV film)
1983 Aerodrome, The (TV film)
1982 Gándhí
Harry's Game (TV film)
1981 Good Soldier, The (TV film)
Othello (TV film)
Troilus & Cressida (TV film)
1975 Barry Lyndon
Moll Flanders (TV film)
1974 Haunted: The Ferryman (TV film)
1973 Šťastný to muž
1972 Best Pair of Legs in the Business, The
Endless Night
1971 Rillington Place č.10
1968 Kdyby...
1958 Strange World of Planet X, The

TV seriály

2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Orchis Fatalis (S08E03)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Padesát lodí (S02E01)
1998 In the Red (TV seriál)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Duch Vánoc (S01E07)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Ženatý muž (TV seriál)
1982 Foxy Lady (TV seriál)
Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
New Adventures of Lucky Jim, The (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
The Unseen Hook (E07)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Devenish (TV seriál)
Romance (TV seriál)
1976 Howerd Confessions, The (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
Rogues' Gallery (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Crying Down the Lane (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Family Solicitor (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Walk a Crooked Mile (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Festival (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
My Friend Charles (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)

Dokumentární

1961 Biography (TV seriál)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace