foto

Brian Coburn

  • nar. 15.12.1936
    Skotsko, Velká Británie
  • zem. 28.12.1989 (53 let)
    Shipston-on-Stour, Warwickshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Exploits at West Poley (TV film)
1984 Lassiter
Pán z Ballantrae (TV film)
1983 Chobotnička
Plášť do deště
1982 Baal (TV film)
Gulliver in Lilliput (TV film)
1980 Day Christ Died, The (TV film)
1979 Julius Caesar (TV film)
1978 Comedy of Errors, The (TV film)
1975 Láska a smrt
1974 Carry On Dick
Haggard Falcon, The (TV film)
1971 Marie Stuartovna, královna Skotska
Šumař na střeše
1967 Senzační prázdniny
1965 Carry On Cowboy
Return of Mr. Moto, The

TV seriály

1989 Campion (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
1988 Adventures Beyond Belief (TV seriál)
Campaign (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1986 Lenny Henry Tonite (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
Bulman (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Lame Ducks (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Poslední dny Pompejí (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
Into the Labyrinth (TV seriál)
That's My Boy (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
The Squad (TV seriál)
1979 Penmarric (TV seriál)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
Thundercloud (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Pinocchio (TV seriál)
1977 Children of the New Forest, The (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
The Fuzz (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Maggie and Her (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Robert's Robots (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Scoop (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Room at the Bottom (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace