foto

Philip Voss

  • nar. 1936
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lásky čas
2003 Brides in the Bath, The (TV film)
2000 Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1997 Royal Scandal, A (TV film)
1995 Vesnická aféra (TV film)
1994 Čtyři svatby a jeden pohřeb
1993 Secret Rapture, The
1990 Měsíční hory
1986 Lady Jane
Murrow (TV film)
Profesore, jdete pozdě!
1985 Me and the Girls (TV film)
1983 Chobotnička
1980 Nebe, peklo, ráj
1974 Frankenstein and the Monster from Hell

TV seriály

2016 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Vánoční speciál 2016 (S02E07)
2015 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Wedding (S02E06)
Ballroom (S02E03)
Sister (S02E01)
2013 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Christmas Special (S01E07)
Anniversary (S01E06)
Clubbing (S01E04)
další epizody (4)
2012 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Line Up (S06E05)
2002 Dinotopie (TV seriál)
2000 Fish (TV seriál)
In Motion (TV seriál)
North Square (TV seriál)
1999 Ať jedí koláče (TV seriál)
Infekční choroba (E01)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1994 Dwelling Place, The (TV seriál)
1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1983 Goodnight and God Bless (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Melissa (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1968 Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)

Dokumentární

2013 Taking Over the Asylum: The Making of Frankenstein and the Monster from Hell
1977 Everyman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky