foto

Erik Sommers

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Spider-Man: Daleko od domova
2018 Ant-Man a Wasp
2017 Jumanji: Vítejte v džungli!
LEGO® Batman film
Spider-Man: Homecoming
2014 Cuz-Bros (TV film)

TV seriály

2015 Dr. Ken (TV seriál)
2014 Vezmi si mě (TV seriál)
2013 Americký táta (TV seriál)
The Boring Identity (S09E16)
2012 Americký táta (TV seriál)
Ricky Spanish (S08E17)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
Hurricane! (S08E02)
You Debt Your Life (S07E12)
2010 Americký táta (TV seriál)
Son of Stan (S07E02)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Home Adrone (S06E03)
Wife Insurance (S05E15)
2008 Atom TV (TV seriál)
2004 Drawn Together (TV seriál)
2002 3-South (TV seriál)
Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace