foto

Erik Sommers

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Jumanji: Vítejte v džungli!
LEGO® Batman film
Spider-Man: Homecoming
2014 Cuz-Bros (TV film)

TV seriály

2015 Dr. Ken (TV seriál)
2014 Vezmi si mě (TV seriál)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Atom TV (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
2004 Drawn Together (TV seriál)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
3-South (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Americký táta (TV seriál)
2004 Drawn Together (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Americký táta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace