foto

Dina Lipton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Mládeži nepřístupno
Výdejna zavazadel
2011 Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
2009 Znovu se zamilovat
2008 První neděle
2005 Zábavný společník
2004 Samá chvála
2003 Velké dítě Dickie Roberts
2002 Z nuly hrdinou
2000 Nejpevnější pouto
Zkurvenej pátek
1999 Múza
1998 Klub hráčů
Šest pohřbů a jedna svatba
1996 "Mrtvý" boss
1995 Flákači

TV seriály

2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Thang (S02E01)
The Real Prom (S01E13)
The Real Rules (S01E12)
další epizody (14)
2014 Selfie (TV seriál)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a nervák (S04E24)
Chuck a poslední detaily (S04E23)
Chuck a Agent X (S04E22)
další epizody (7)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a výročí (S04E01)
Chuck a Kruh II (S03E19)
Chuck a podzemní dráha (S03E18)
další epizody (20)
2006 Windfall (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky