foto

Anthony Carrick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jízda o život
Královna Alžběta: Zlatý věk
2006 Chatterley Affair, The (TV film)
2005 Show začíná
2004 Charlie
2003 Co ta holka chce
2002 Fields of Gold (TV film)
2000 Uctívači temnot
1999 Krásní lidé
1997 Mr. White Goes to Westminster (TV film)
1996 Bill: Target, The
1989 Valmont
1988 Codename: Kyril (TV film)
1987 Dech života
Nastražte uši
Personal Services
1984 Závod se smrtí
1982 Zvoník od Matky Boží (TV film)
1980 Dr. Jekyll and Mr. Hyde (TV film)
Heartland
Nebe, peklo, ráj
1979 Atom Spies (TV film)
Secret Orchards (TV film)
1977 Finishing Line, The
Julie
Žvahlav

TV seriály

2003 Keen Eddie (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Království temnot (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1996 Frontiers (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 A Sort of Innocence (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Černá věž (TV seriál)
1984 Morgan's Boy (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Záhady Slavičího domu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Cleopatras, The (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
Brack Report, The (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Muck and Brass (TV seriál)
Nancy Astor (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1980 Buccaneer (TV seriál)
Coming Home (TV seriál)
Hammer House of Horror (TV seriál)
Jistě, pane ministře (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
1979 Kids (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Whinfreyho poslední případ (S02E01)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Butterflies (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zabiják s dlouhou rukou (S01E04)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
Killers (TV seriál)
Plays for Britain (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Madame Bovary (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Murder Must Advertise (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Lotus Eaters, The (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Scotland Yard (TV seriál)
1958 The Black Arrow (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
2002 Evolution (TV seriál)
1995 Killing Me Softly (TV film)
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace