foto

Michael D. Ornstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
Beauty and the Beast (TV film)
2011 Partners (TV film)
Ztracený Valentýn (TV film)
2010 A Walk in My Shoes (TV film)
Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Matadors (TV film)
2007 Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
Ruffian (TV film)
2006 The Water Is Wide (TV film)
2005 Four Minutes (TV film)
Kouzlo všedních dnů (TV film)
2004 The Winning Season (TV film)
2003 Co oči nevidí (TV film)
Helena Trojská (TV film)
2001 Láska a válka (TV film)
Na dně oceánu (TV film)
Nejvyšší boss (TV film)
Třetí světová válka (TV film)
2000 V pravé poledne (TV film)
1999 Test of Love, A (TV film)
1998 Dolar za mrtvého (TV film)
Dva za Texas (TV film)
Nedívej se dolů (TV film)
1997 Intensity (TV film)
Město naděje (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
1995 Divas (TV film)
Tajemná žena (TV film)
Zálesáci (TV film)
1994 Holky z polepšovny (TV film)
Mother's Boys
Poslední let (TV film)
1993 Darkness Before Dawn (TV film)
1992 Till Death Us Do Part (TV film)
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Do cizích rukou (TV film)
Tati, ty jsi robot
1990 Dvě esa (TV film)
Mrtví neumírají
1988 Police Story: Monster Manor (TV film)
1983 Lies

TV seriály

2019 The Code (TV seriál)
1st Civ Div (E06)
Molly Marine (E03)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
Phase Two (S04E17)
Refuge (S04E14)
Mitya (S04E11)
2017 Paní ministryně (TV seriál)
The Fourth Estate (S04E08)
Persona Non Grata (S04E05)
Off the Record (S04E02)
další epizody (7)
2016 Paní ministryně (TV seriál)
The Race (S03E10)
Snap Back (S03E09)
The Dissent Memo (S03E04)
další epizody (8)
2015 Paní ministryně (TV seriál)
Lights Out (S02E08)
Prezident v ohrožení (S02E01)
Seznam smrti (S01E21)
další epizody (6)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
So It Goes (S01E09)
The Call (S01E06)
The Operative (S01E03)
další epizody (4)
Resurrection (TV seriál)
Schemes of the Devil (S01E07)
Us Against the World (S01E04)
Californication (TV seriál)
Dcera (S07E11)
Víra, naděje, láska (S07E09)
Úsměv (S07E07)
další epizody (6)
2013 Ve znamení raka (TV seriál)
Quality of Death (S04E03)
Quality of Life (S04E01)
Californication (TV seriál)
Bezva holka (S06E11)
Všichni jenom kritizujou (S06E08)
Z deště pod rockový okap (S06E05)
další epizody (4)
2012 Californication (TV seriál)
V pekle zase není tak zle (S05E12)
Biják (S05E09)
2009 V (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Sleeping Beauty (E10)
12:04 AM (E08)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Charlie a Líza (E06)
Za oblohou (E01)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Heroes of the Revolution (S03E24)
Knock, Knock... Who's There? (S03E21)
Theresa (S03E16)
další epizody (4)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Baby Blues (S03E09)
Walk-Alone (S03E04)
Sons and Lovers (S02E22)
další epizody (5)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Back in the World (S02E10)
Junk Love (S02E06)
Whatever Works (S02E02)
další epizody (6)

Dokumentární

1984 Magic Egg, The
1976 In Search of... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky