foto

Michael D. Ornstein

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
Beauty and the Beast (TV film)
2011 Partners (TV film)
Ztracený Valentýn (TV film)
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Matadors (TV film)
Walk in My Shoes, A (TV film)
2007 Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
Ruffian (TV film)
2006 The Water Is Wide (TV film)
2005 Four Minutes (TV film)
Kouzlo všedních dnů (TV film)
2004 Winning Season, The (TV film)
2003 Co oči nevidí (TV film)
Helena Trojská (TV film)
2001 Láska a válka (TV film)
Na dně oceánu (TV film)
Nejvyšší boss (TV film)
Třetí světová válka (TV film)
2000 V pravé poledne (TV film)
1999 Test of Love, A (TV film)
1998 Dolar za mrtvého (TV film)
Dva za Texas (TV film)
Nedívej se dolů (TV film)
1997 Intensity (TV film)
Město naděje (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
1995 Divas (TV film)
Tajemná žena (TV film)
Zálesáci (TV film)
1994 Holky z polepšovny (TV film)
Mother's Boys
Poslední let (TV film)
1993 Darkness Before Dawn (TV film)
1992 Till Death Us Do Part (TV film)
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Do cizích rukou (TV film)
Tati, ty jsi robot
1990 Dvě esa (TV film)
Mrtví neumírají
1988 Police Story: Monster Manor (TV film)
1983 Lies

TV seriály

2014 Madam Secretary (TV seriál)
Resurrection (TV seriál)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
2009 V (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Dokumentární

1984 Magic Egg, The
1976 In Search of... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace