foto

Elisabeth Scherer

  • nar. 30.7.1914
    Cologne, Německá říše
  • zem. 18.4.2013 (98 let)
    Cologne, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Heute fängt mein Leben an (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
2001 Holky to chtěj taky
2000 Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
1999 Jimmy the Kid
Rembrandt
1998 Helden und andere Feiglinge
O jeden hřích navíc (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Der Mörder meiner Mutter (TV film)
Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
Po smrti (TV film)
1996 Abbuzze! Der Badesalz Film
1991 Kommissar Klefisch - Dienstvergehen (TV film)
1989 Der blaue Mond (TV film)
1981 Der keusche Lebemann (divadelní záznam)
1954 Das zweite Leben
1942 Dr. Crippen na palubě
Fronttheater

TV seriály

2006 LadyLand (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace