foto

Ben Bishop

  • nar. 1976
    Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dough
Proč jsem nesnědl svého taťku
2014 Honour
The Stomach
2010 Sammyho dobrodružství 3D
Some Dogs Bite (TV film)
Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie
2009 5 posledních lásek
2007 All About Me (TV film)
2006 Heroes and Villains
2005 Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
2004 Terkel má problém
2003 Don't Look Back!
2002 Pláč (TV film)
1999 Strážní andělé (TV film)

TV seriály

2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2013 Utopia (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2012 Hunderby (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
Way to Go (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2010 Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Blood Staines (S02E05)
2007 Holby Blue (TV seriál)
M.I.High (TV seriál)
2005 Adventures of Bottle Top Bill, The (TV seriál)
2004 Gaby & the Girls (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)

Dokumentární

2012 Titanic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace